Люди Медведчука планували створити

Люди Медведчука планували створити "Сумську народну республіку" - мер Конотопа

Укрінформ
У Конотопі люди Медведчука хотіли підготувати референдум на кшталт того, який відбувався в Криму, у Донецькій та Луганській областях у 2014 році.

Про це в інтерв'ю Еспресо розповів міський голова Конотопа Артем Семеніхін.

"Нам відомо з інсайдерських джерел, що насправді це була така собі легка розвідка боєм, у своєму середовищі вони хотіли провести голосування з приводу того, щоб провести в місті Конотоп референдум на кшталт того, який відбувався в Криму, у Донецькій та Луганській областях у 2014 році", - зазначив Семеніхін.

За його словами, фактично це була підготовка до створення "Сумської народної республіки". Були присутні тітушки-охоронці з вогнепальною зброєю.

"Ми затримали, до речі, кількох чоловік, які займалися охороною, вони мали сучасні бронежилети. Фактично той самий сценарій, який відбувався у містах Донецьк і Луганськ, хотіли зробити і в Конотопі. Але ми їм не дали це зробити, і патріотичні організації міста - "Свобода", "Правий сектор", "Азов", а також решта патріотів міста - виступили єдиним фронтом, і протягом 10 хвилин ми їх вигнали з міста", - наголосив мер Конотопа.

Фото: facebook.com/artem.semenihin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-