На травневі в Одесі чергуватимуть понад 2 тисячі правоохоронців

На травневі в Одесі чергуватимуть понад 2 тисячі правоохоронців

Укрінформ
На час травневих свят до охорони громадського порядку в місті Одесі будуть залучені понад 2 тисяч співробітників Національної поліції, Національної гвардії, включаючи спецпідрозділи цих відомств. Окрім того, на в'їздах та виїздах із міста встановлять додаткові пости поліції.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк під час брифінгу в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У місті Одеса до охорони громадського порядку буде залучено понад 2 тисяч співробітників Національної поліції, Національної гвардії, включаючи спецпідрозділи Національної поліції та Національної гвардії. Ситуація знаходиться під повним контролем і продовжуються проводитися контртерористичні заходи», - заявив Шкіряк.

Із огляду на це, зазначив він,  сьогодні встановлено додаткові пости поліції на всіх в'їздах і виїздах в місто, посилений контроль за транспортом, який буде проходити в місто.

«Величезне прохання до всіх громадян - з розумінням ставитися до дій правоохоронців  щодо перевірки документів, а також огляду автотранспорту, оскільки всі дії, які сьогодні здійснюються нашими підрозділами, спрямовані в першу чергу на захист життя, прав і свобод мирних громадян», - підкреслив Шкіряк.

Він також наголосив  на готовності правоохоронців до будь-яких викликів з боку Російських спецслужб у травневі свята.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-