АТО: на Луганському напрямку бойовики застосували бронетехніку

АТО: на Луганському напрямку бойовики застосували бронетехніку

Укрінформ
Бойовики відкривають вогонь на всіх напрямках. За минулу добу зафіксовано 34 обстріли.

Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Як зазначається, на Луганському напрямку сновні бойові дії велися у Попаснянському районі у другій половині дня – між 14 та 22 годиною. Окупанти один раз застосовували міномети, в інших випадках обмежившись гранатометами та кулеметами. Під вогонь ворога потрапили щонайменше 3 наших опорних пункти. Також противник порушував режим тиші у Станиці Луганській та сусідньому с. Валуйське. Бойовики застосовували бронетехніку.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 8 ворожих обстрілів. 

На Донецькому напрямоку основна активність противника вчора припала на світлодарську дугу та район Авдіївки. На обох рубежах бойовики неодноразово застосовували міномети, випустивши загалом близько 40 мін. Традиційно щільність ворожого вогню різко зростає в темну пору доби.

Також епізодичні обстріли з боку противника сталися на інших позиціях – під Горлівкою та в Донецькому аеропорту. Найсерйознішим був інцидент біля с. Новоселівка Друга, де бойовики також стріляли з міномета.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

За словами речника МОУ, на Маріупольському напрямоку основними районами збройного напруження залишається Мар’їнка та ділянка фронту Павлопіль-Широкине. Окрім цього, один обстріл з боку противника стався у Тарамчуку. Ворог двічі застосовував міномети та тричі – снайперів. Як і на інших напрямках, бойовики активізуються у вечірні години.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 15 ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-