Негода в Україні: Зубко доручив створити оперативні штаби

Негода в Україні: Зубко доручив створити оперативні штаби

Укрінформ
Через прогнозоване погіршення погоди 21 квітня в Одеській, Кіровоградській, Миколаївській, Хмельницькій та Вінницькій областях будуть створені оперативні міжвідомчі штаби для реагування на наслідки негоди.

Відповідне рішення було ухвалене під час засідання міжвідомчого оперативного штабу в ДСНС під головуванням віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є небезпека приходу циклону з Балкан у Карпатський регіон, а також 21 квітня в Одеську, Миколаївську, Кіровоградську, Хмельницьку і Вінницьку області та на Буковину. Потрібно створити штаби, щоб координувати діяльність служб і швидко подолати наслідки негоди»,- сказав віце-прем'єр.

Зубко доручив керівникам згаданих областей збільшити аварійні бригади для підключення населених пунктів до електроенергії.

Також віце-прем'єр поставив завдання підготувати аварійну техніку та автомобілі високої прохідності для їх залучення в організацію руху транспорту, розчищення доріг, чергування на гірськолижних перевалах. Крім того, на вказаний період негоди в областях, куди йде негода, буде обмежено рух вантажного транспорту.

Зубко закликав громадян при пересуванні на великі відстані в поминальні дні користуватися громадським транспортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-