У Запоріжжі, Кременчузі та Херсоні через негоду закривають школи

У Запоріжжі, Кременчузі та Херсоні через негоду закривають школи

Укрінформ
У Запоріжжі та Кременчузі через негоду призупиняється навчання в загальноосвітніх школах.

Як розповіла кореспондентові Укрінформу керівник прес-служби міського голови Запоріжжя Ольга Мешок, про це на нараді заявив міський голова  Запоріжжя Володимир Буряк.

"Перерва в навчанні школярів розпочнеться з завтрашнього дня і триватиме до особливого розпорядження", - повідомила Мешок.

За її словами, вказівку відпускати дітей з занять у зв'язку з несприятливими погодними умовами вже сьогодні передано до навчальних закладів Запоріжжя.

Кременчуцьких школярів також відправили на позапланові канікули до 21 квітня. Таке рішення було прийнято у зв'язку з різким погіршенням погодних умов і зниженням температури в класах.

Як повідомили в прес-службі Кременчуцького місьвиконкому, відповідне розпорядження вже підписав перший віце-мер Володимир Пелипенко.

"У дитячих садочках працюватимуть чергові групи, які опалюватимуться за допомогою додаткових джерел опалення. У цьому випадку батьки малюків самі  вирішуватимуть, чи вести їм дитину до дошкільного закладу, чи залишити вдома", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті міськради.

За словами керівника департаменту освіти Кременчука Геннадія Москалика, в школах будуть працювати групи продовженого дня.

У Херсоні через негоду та викликане нею різке похолодання на два дні призупинено навчання у школах. Відповідне рішення прийнято у середу на засіданні виконкому Херсонської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас, дитсадки  міська влада не закриває, вони працюватимуть у звичному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-