АТО: у секторі

АТО: у секторі "М" – загострення, бойовики стягують на передову важку артилерію

Карта
Укрінформ
На Маріупольському напрямку обстановка загострилася, ворог почав застосовувати важке озброєння.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ворог знову підтягнув на передову важке озброєння і почав активно його застосовувати. У Талаківці, Гнутовому та Широкиному відбулися мінометні обстріли з боку противника, а у Водяному - мінометні й артилерійські", - сказав він.

За словами Лисенка, всього було випущено близько 50 мін і снарядів. Окрім цього, окупанти інтенсивно застосовували бронетехніку (зафіксовано 6 епізодів). У Мар'їнському та північній частині Волноваського району вчора було відносно спокійно - зафіксовані лише епізодичні провокації з боку противника, зокрема снайперські обстріли.

Усього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 43 ворожих обстріли, зокрема 6 - з важкого озброєння.

На Луганському - бойовики здійснили 3 обстріли українських позицій, зокрема 1 – у Станично-Луганському районі та 2 – у Попаснянському районі. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На Донецькому - основні бойові дії вчора велися на ділянці фронту Кам’янка – Донецький аеропорт. Противник активно застосовував міномети – перш за все, це стосується Авдіївки та Опитного. По позиціях українських військових випущено близько 50 мін. Також 3 ворожих обстріли, зокрема 1 мінометний, сталися вчора на Світлодарській дузі. Окрім цього, під вогонь з боку противника потрапило Зайцеве.

Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 19 ворожих обстрілів, зокрема, 5 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-