У Балаклії досі йде розчищення від вибухівки у 100-метровій зоні

У Балаклії досі йде розчищення від вибухівки у 100-метровій зоні

Укрінформ
Піротехніки продовжують очищати від вибухонебезпечних предметів територію Балаклії Харківської області та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 08:00 14 квітня пожеж на території м. Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Піротехнічними підрозділами ДСНС продовжуються роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів в 100- метровій зоні прилеглій до арсеналу", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 580 чол. та 128 од. тех., у тому числі від ДСНС - 159 чол. та 53 од. тех., 20 піротехнічних розрахунків (135 чол. та 50 од. тех.).

Як повідомлялося, 23 березня у Балаклії на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, загинула одна особа і троє постраждали - їх госпіталізовано із травмами різних ступенів тяжкості. ДСНС планує всі роботи з розмінування завершити до Великодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-