АТО: бойовики накрили вогнем зі 122 калібру Новотроїцьке

АТО: бойовики накрили вогнем зі 122 калібру Новотроїцьке

Укрінформ
Провокаційні обстріли українських позицій з боку російсько-окупаційних військ тривають. Із початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Поблизу Маріуполя вогнем мінометів калібру 120 мм та гранатометів ворог накривав захисників Новотроїцького. Із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бив по оборонцях Водяного. А захисників Широкиного, Гнутового та Талаківки обстріляв зі стрілецької зброї. По опорних пунктах наших військ під Новогригорівкою ворог гатив з озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку із гранатометів та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по позиціях українських військових під Авдіївкою, а із гранатометів різних систем обстріляв захисників Луганського і Зайцевого.

На Луганському напрямку із великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях сил АТО поруч Новотошківки, а з гранатометів обстріляв оборонців Кримського.

Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-