У Сумах маршрутка зіткнулася з вантажівкою, є постраждалі

У Сумах маршрутка зіткнулася з вантажівкою, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У середу, 5 квітня, біля Сумського аеропорту перекинулась міжміська маршрутка  з пасажирами.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник відділу комунікації Національної поліції  Сумської області Ельвіра Біганова.

"Слідчо-оперативна група поліції, яка працює на місці ДТП, попередньо встановила, що водій маршрутки, яка рухалася за маршрутом "Пристайлове-Лебедин-Суми", допустив порушення правил дорожнього руху, внаслідок чого сталося зіткнення маршрутного мікроавтобуса "Рута" з автомобілем ГАЗ-53. В результаті аварії маршрутка перекинулася. На момент зіткнення в її салоні перебували вісім людей, п’ятеро з яких отримали травми різних ступенів тяжкості та були доставлені до медичних закладів обласного центру для надання медичної допомоги”, - розповіла Біганова.

За її словами, поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Постраждалих в ДТП було доправлено до Сумської обласної клінічної лікарні, їх стан стабільний.

"Швидка" госпіталізувала до медустанови чотирьох людей, ще один чоловік звернувся за медичною допомогою самостійно.

Троє перебувають у задовільному стані та доглядаються амбулаторно. Один пацієнт у стані середньої тяжкості госпіталізований у нейрохірургічне відділення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-