Рівненські бурштинокопачі розібрали міст, аби до них не дісталася поліція

Рівненські бурштинокопачі розібрали міст, аби до них не дісталася поліція

Укрінформ
У лісовому масиві поблизу села Більська Воля Володимирецього району Рівненщини понад двісті місцевих старателів блокували рух службового транспорту та чинили опір правоохоронцям.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

"Старателі розібрали дерев’яний місток, чим перешкодили подальшому руху поліцейських. Агресивно налаштовані правопорушники вимагали від правоохоронців дозволити їм видобувати бурштин та не перешкоджати їхньому промислу", - зазначається у повідомленні. 

Після розблокування дороги силами працівників поліції місток відновили. Під час конфлікту зброя та спецзасоби не застосовувалися, ніхто не постраждав.

За фактом опору працівникам поліції розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає кримінальну відповідальність за опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-