Авдіївка досі сидить без світла й води

Авдіївка досі сидить без світла й води

Укрінформ
Централізоване водопостачання в Авдіївці, перерване 29 березня через пошкодження бойовиками високовольтної ЛЕП, і досі відсутнє.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 7 год. 1 квітня централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тис. куб.м. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 8 генераторів різної потужності). До аварійно-відновлювальних робіт залучено 42 чол. та 16 од. тех. з яких від ДСНС 27 чол. та 12 од. тех", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач 110 кВ, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка (близько 22 тис. мешканців), Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-