Сили АТО готові до виконання рішень Мінської групи - Мотузяник

Сили АТО готові до виконання рішень Мінської групи - Мотузяник

Укрінформ
Силові відомства, задіяні в проведенні антитеррористичної операції, готові до відведення сил і засобів на визначену Мінськими угодами відстань.

Про це поінформував речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Збройні сили України і інші силові відомства, які задіяні в проведенні АТО на Сході України, готові до виконання усіх рішень Мінської групи. Ми готові і до відведення, і до одностороннього припинення вогню, яке на сьогодні і так виконується, ми чекаємо лише на кроки з тієї сторони", - сказав Мотузяник.

Щодо припинення вогню в Станиці Луганській Луганської області Мотузяник зазначив, що там також очікують припинення вогню з боку бойовиків.

"У Станиці Луганській ми чекаємо припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ щонайменше впродовж 7 діб, поки що ми цього не спостерігаємо. Будемо слідкувати за тим, як розвиватиметься ситуація надалі", - додав Мотузяник.

Як повідомляв Укрінформ, Тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на сході України погодила дотримання режиму тиші на Великодні свята, який має початися з 1 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-