Під Троїцьким сили АТО накрила 152-мм артилерія, четверо воїнів поранені

Під Троїцьким сили АТО накрила 152-мм артилерія, четверо воїнів поранені

Укрінформ
Російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мінські угоди. З початком доби їх підрозділи 50 раз обстріляли позиції українських військ. Значна кількість обстрілів відбувалась з використанням важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

"На Маріупольському напрямку ворог гатив по морським піхотинцям поблизу Водяного з артилерійських систем 122 калібру. Опорні пункти поруч Гнутового та Водяного агресор обстрілював з мінометів 120 та 82 калібру. По захисниках Лебединського били зі 120 мм мінометів. Танки вели вогонь по наших бійцях у Новотроїцькому та Широкиному, потім до обстрілів тут долучились снайпери", - йдеться у публікації.

Українським воїнам довелось відкривати вогонь у відповідь. Четверо українських захисників було поранено.

Як зазначається, на Донецькому напрямку оборонців Троїцького ворог накривав вогнем з артилерійських систем 152 калібру, а також з мінометів 120 та 82 мм. Опорні пункти поблизу Авдіївки та Луганського зі 120 мм мінометів. З гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Верхньоторецького, Троїцького, Авдіївки та Луганського.

На Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з ПТРК та стрілецької зброї в районі Новозванівки.

Сьогодні російські окупанти вчинили ще один злочин проти людяності, обстрілявши околицю Авдіївки з використанням РСЗВ «Град-П». Внаслідок обстрілу було пошкоджено 21 будівлю. На щастя, обійшлось без жертв.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-