У Балаклії близько 40 будинків потребують повного ремонту

У Балаклії близько 40 будинків потребують повного ремонту

Фото
Укрінформ
У Балаклії Харківської області, де 23 березня спалахнула пожежа на складах боєприпасів з подальшою детонацією, почалися відновлювальні роботи. В місто повертаються мешканці.

Про це повідомила голова Харківської держадміністрації Юлія Світлична в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Пожежа ліквідована, є поодинокі вибухи, але малої потужності, вони не становлять небезпеки для мешканців. За оцінками наших експертів, близько 40 об'єктів мають сильний ступінь руйнувань і підлягають капітальному ремонту. Близько 100 будинків та об'єктів соціальної інфраструктури - з середнім ступенем руйнування. Ми організовуємо роботу таким чином, щоб в три етапи почати відновлювальні роботи. Перший етап потребуватиме від 2 до 4 днів – це ми зробимо власними силами. Другий етап - до тижня терміну і третій етап – повноцінного відновлення, який потребує тривалого терміну", - розповіла Світлична.

Вона зазначила, що на час проведення робіт мешканців пошкоджених будинків поселять у місцевому готелі (60 осіб) та гуртожитку ДЮСШ (30 осіб).

Також, за її словами, на сьогодні відновлено роботу одного з найбільших супермаркетів, в найближчі дні буде відновлена робота інших магазинів. Аптеки повністю забезпечені медикаментами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-