Ситуація у Балаклії під контролем - поліція

Ситуація у Балаклії під контролем - поліція

Укрінформ
Ситуація у Балаклії перебуває під контролем правоохоронців: працює ситуативний центр, здійснюється патрулювання, виставлені блокпости.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

"Для забезпечення безпеки громадян, публічної безпеки та локалізації надзвичайної ситуації залучено 300 працівників поліції, майже 50 одиниць техніки, 4 автоекіпажі патрульної поліції, 300 військовослужбовців Збройних сил України, майже 200 нацгвардійців, 400 працівників ДСНС, 25 бригад медиків. Створено оперативний резерв: 1730 працівників Національної поліції, 300 військовослужбовців Академії Нацгвардії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою недопущення фактів розкрадання майна евакуйованих громадян організовано цілодобове патрулювання вулиць Балаклії нарядами у складі працівників поліції, військовослужбовців Нацгвардії та автопатрулювання нарядами батальйону поліції особливого призначення і Управління патрульної поліції.

"Станом на 25 березня кількість постраждалих не збільшилась. Затриманий чоловік, який обікрав покинуту квартиру та школу", - додають у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, о 2 год. 56 хв. 23 березня у місті Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії було евакуйовано близько 36 тисяч осіб.

Нині на технічній території арсеналу у м. Балаклія Харківської області спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-