Балаклія: боєприпаси на подвір’ях, відключений газ та поодинокі вибухи

Балаклія: боєприпаси на подвір’ях, відключений газ та поодинокі вибухи

Фото
Укрінформ
Станом на 7 годину ранку 25 березня на технічній території арсеналу у місті Балаклія Харківської області спостерігають поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

Про це повідомляє ДСНС.

“Станом на 7 годину 25 березня на технічній території арсеналу у м. Балаклія Харківської області спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності. Для локалізації та ліквідації осередків загоряння залучено 2 пожежних танки МО, для підвозу води та заправки яких залучено 3 пожежні автомобілі ДСНС”, - йдеться у повідомленні.

В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об’єктів та рух транспорту по залізничній станції Балаклія (організовано за резервною схемою), закрито повітряний простір в радіусі 40 км.

Національною поліцією проводиться патрулювання вулиць для забезпечення правопорядку, виставлено 14 блокпостів для спрямування автомобільного транспорту в об’їзд небезпечної зони.

Підрозділами ДСНС ліквідовано 19 пожеж (4 пожежі протягом 24 березня), які виникли внаслідок попадання вибухонебезпечних предметів.

Протягом 24 березня піротехнічними розрахунками ДСНС вилучено 201 вибухонебезпечний предмет, обстежено та повністю очищено від вибухонебезпечних предметів та залишків боєприпасів у м. Балаклія 3 сектори та території сіл Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенкове.

фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-