Від вибухів у Балаклії постраждала ще одна жінка

Від вибухів у Балаклії постраждала ще одна жінка

Укрінформ
Станом на 24 березня зареєстровані дві жінки, які постраждали від вибухів у Балаклії.

Про це 24 березня на брифінгу для ЗМІ повідомила заступник начальника управління - начальник відділу медичної діяльності управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Галина Сіроштан.

"78-річну пенсіонерку знайшли сьогодні під час подворових та поквартирних обходів і доправили до Балаклейської центральної районної лікарні. У постраждалої - забій головного мозку, травма ноги і руки. На даний момент їй надається ургентна медична допомога, і я сподіваюся, що найближчим часом її доправлять до обласної клінічної лікарні», - сказала Сіроштан.

Вона також уточнила, що ще одна, 64-річна жінка, перебуває в обласній клінічній лікарні. У неї осколкове поранення, її вчора прооперували, стан її здоров'я задовільний.

Як повідомляв Укрінформ, під зруйнованими конструкціями будинку у Балаклії знайшли жінку без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зараз встановлюється особа загиблої та обставини події.

Пожежа на арсеналі в Балаклії з подальшими вибухами боєприпасів почалася в ніч на 23 березня. Близько 36 тисяч мешканців міста і довколишніх сіл евакуювали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-