Балаклію від мародерів захищають 600 правоохоронців

Балаклію від мародерів захищають 600 правоохоронців

Відео
Укрінформ
300 поліцейських і 300 бійців Національної гвардії патрулюють Балаклію.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"У місті працюють 16 поліцейських постів, які перекривають в'їзд у місто. Правоохоронці працюють, щоб не допустити випадків мародерства", - йдеться в повідомленні.

Жителів у разі необхідності закликають звертатися за допомогою: за номером 102, до чергової частини Балаклійського відділу поліції: (05749) 20908 або до начальника місцевої поліції: 0660305300.

Як повідомлялося, минулої ночі в р. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. В результаті вибуху поранено місцева мешканка 1962 року народження. Її доставили в лікарню Харкова.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на декількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Зараз створена умовна семикілометрова межа зони небезпеки можливого розльоту боєприпасів, посилено режим прикордонного контролю на південно-східному напрямку. Повітряний простір в радіусі 40 кілометрів від місця пожежі на артскладах закрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-