Військові розширили периметр блокування навколо артскладів у Балаклії

Військові розширили периметр блокування навколо артскладів у Балаклії

Укрінформ
Міноборони збільшує кількість особового складу, який задіяно у заходах з блокування території навколо пожежі на складах в Балаклії.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

«Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак ухвалив рішення про збільшення кількості особового складу, який задіяно у заходах з блокування небезпечної території прилеглої до майданчиків з боєприпасами, на 300 військовослужбовців», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що таке рішення ухвалено у зв'язку з розширенням периметру блокування території навколо району пожежі до 10 кілометрів.

Раніше стало відомом, що у Балаклію для охорони громадського порядку стягують додаткові сили правоохоронців - до 1000 осіб.

Як повідомлялося, цієї ночі у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. В результаті вибуху поранено місцеву мешканку 1962 року народження. Її доправлено до лікарні у Харків.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Наразі створено умовну семикілометрову межу зони небезпеки можливого розльоту боєприпасів. Посилено режим прикордонного контролю на південно-східному напрямку.

Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії евакуйовано 19 тисяч осіб.

Повітряний простір у радіусі 40 кілометрів від місця пожежі на артскладах у Балаклії наразі закрито.

Рух пасажирського транспорту на залізничній станції Балаклія призупинено і організовано за резервною схемою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-