На військових складах під Балаклією досі тривають вибухи

На військових складах під Балаклією досі тривають вибухи

Укрінформ
На території військового складу Міноборони поблизу Балаклії Харківської області триває детонація снарядів, спричинена пожежею, до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено понад 500 чоловік.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Станом на 7 годину 23 березня на території військового складу спостерігаються вибухи різної інтенсивності», - йдеться у повідомленні.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та евакуації місцевого населення залучено 154 одиниці техніки, у тому числі 74 автобуси, 25 карет швидкої допомоги, і 529 осіб, у тому числі від ДСНС 329 чоловік особового складу та 55 одиниць техніки.

На місці розгорнуто штаб з ліквідації наслідків НС на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною, працює оперативна група ДСНС України, яку очолює тво голови ДСНС Олег Мельчуцький.

Як повідомлялося, о 2 год. 56 хв. 23 березня до ДСНС надійшла інформація про те, що у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З можливої зони ураження (м. Балаклія та двох прилеглих населених пунктів Балаклійського району) проводиться евакуація населення (близько 15 тис. осіб). Рух пасажирського транспорту на залізничній станції Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою.

фото: Дмитро Гончарук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-