АТО: бойовики гатили по Зайцевому зі 152-мм артилерії

АТО: бойовики гатили по Зайцевому зі 152-мм артилерії

Укрінформ
З початком доби зафіксовано 49 обстрілів. Найбільше бойовики обстрілювали опорні пункти на Маріупольському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«Зранку захисники Водяного були обстріляні важкою артилерією калібру 122 мм. З мінометів калібру 120 мм російсько-терористичні підрозділи обстрілювали морських піхотинців у Широкиному, а з мінометів 82-мм калібру противник обстріляв захисників Павлополя. З крупнокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях поблизу Павлополя, Широкиного, Водяного та Чермалика», - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку російсько-терористичні угруповання нанесли вогневий удар з артилерійських систем калібру 152 мм по українських позиціях біля Зайцевого, з міномета калібру 120 мм — в районі Шахти “Бутівка”, а з міномета калібру 82 мм - Зайцевого та Авдіївки. По Авдіївці терористи також били з протитанкових керованих ракет.

На Луганському напрямку більшість обстрілів бойовики здійснили по опорних пунктах ЗСУ поблизу Новозванівки та Кримського, застосовуючи міномети калібру 120 мм та 82 мм. Із гранатометів та крупнокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи обстрілювали українські позиції в районі Новозванівки та Станиці Луганської.

Незважаючи на значну кількість обстрілів, втрат серед українських воїнів не зафіксовано.

Починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняються. З початком доби зафіксовано 49 обстрілів. Найбільше ворог обстрілював опорні пункти Маріупольського напрямку. Зранку, захисники Водяного були обстріляні важкою артилерією калібру 122мм. З мінометів калібру 120мм російсько-терористичні підрозділи обстрілювали морських піхотинців у Широкиному, а з мінометів 82мм калібру противник обстріляв захисників Павлополя. З крупнокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціям поблизу Павлополя, Широкиного, Водяного та Чермалика.

На Донецькому напрямку противник наніс вогневий удар з артилерійських систем калібру 152мм по захисниках Зайцевого. З міномету калібру 120мм обстріляв захисників шахти Бутівка, а з міномету калібру 82мм – захисників Зайцевого та Авдіївки. По Авдіївці ворог також бив з протитанкових керованих ракет.

На Луганському напрямку більшість обстрілів ворог зосереджував по опорних пунктах поблизу Новозванівки та Кримського, по яких противник застосував міномети калібру 120мм та 82мм. Із гранатометів та крупнокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи обстрілювали захисників Новозванівки та станиці Луганської.

Незважаючи на значну кількість обстрілів українські воїни втрат не зазнали.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-