Під Харковом чоловік похизувався гранатою перед друзями: один загиблий

Під Харковом чоловік похизувався гранатою перед друзями: один загиблий

Укрінформ
Одна людина загинула і ще двоє з травмами різного ступеню важкості доставлені у лікарню внаслідок вибуху гранати у селищі Орелька Харківської області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку у Харківській області Олександра Алексєєва.

"Повідомлення про подію надійшло у Лозівський відділ поліції напередодні о 17:15. За адресою виїхала слідчо-оперативна група і спеціалісти вибухотехнічного управління. Заздалегідь встановлено, що 47-річний господар квартири з двома товаришами віком 33 і 45 років розпивали спиртні напої. Чоловік вирішив похвалитися гранатою "РГД-5" перед односельчанами і висмикнув чеку: стався вибух", - зазначила Алексєєва.

За її словами, внаслідок вибуху всі троє отримали травми.

"Вони доставлені в Лозівську центральну районну лікарню. Господар квартири вночі помер від отриманих травм. Стан двох інших стабільно важкий", - додала Алексєєва.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодекск України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-