Ескалація в АТО: троє військових загинули, восьмеро поранені

Ескалація в АТО: троє військових загинули, восьмеро поранені

Укрінформ
Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Найбільше обстрілів позицій ЗСУ з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку. Сьогодні захисники втратили трьох військових, ще вісім було поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні Збройні сили України втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено", - йдеться у повідомленні.

Так, о 9.30 у районі населеного пункту Водяне відбулось бойове зіткнення з ДРГ бойовиків, згодом російські окупанти застосували важке озброєння - РСЗВ БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру. Поруч Широкиного терористи вели вогонь з мінометів та БМП.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По Шахті "Бутівка" вони вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, а поруч Луганського - з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького НЗФ вели вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського - з СПГ, а в районі Трьохізбенки - ПТРК.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-