Морпіхи відкрили вогонь у відповідь на обстріли бойовиків під Широкиним

Морпіхи відкрили вогонь у відповідь на обстріли бойовиків під Широкиним

Відео
Укрінформ
Українські морські піхотинці були вимушені відкрити вогонь із ЗУ-23-2  у відповідь на обстріли бойовиків під селишем Широкине.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Днями проросійські найманці знахабніло, просто серед білого дня, обстріляли селище Широкине. Через безпосередню загрозу власному життю і здоров'ю українські морпіхи були вимушені відкрити вогонь у відповідь з ЗУ-23-2. Сепаратисти спробували подавити наш вогонь танками, однак морпіхи вправно відійлши, змінили позицію і добряче «всипали» окупантам. Після чого бойовики запросили перемир'я", - йдеться в повідомленні.

Загалом, за словами командира батальйону морської піхоти Віктора Сікози, за останні 3 дні противник втратив більше 10 бійців вбитими і пораненими.

"Противник поводить себе нахабно. Продовжує провокаційні обстріли наших позицій, використовуючи весь спектр стрілецької зброї та артилерії, а також танки та БМП. Не знижують активності снайперські групи. Схоже, противник не знає, як нам протистояти, тому щоденно витрачає боєкомплект в сподіваннях досягти будь-якого результату. Обстріли переважно ведуться із тимчасово окупованих Саханки, Дзержинського, Ленінського та Сергіївки", - розповів він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-