Апеляцію

Апеляцію "Доктора Пі" розгляне суд у Тернополі

Укрінформ
Сьогодні в апеляційному суді Тернопільської області продовжиться розгляд апеляційної скарги Слюсарчука, так званого «Доктора Пі».

Про це повідомляє прес-служба суду.

«16 березня 2017 року о 10 год. в апеляційному суді Тернопільської області продовжиться розгляд апеляційної скарги А. Слюсарчука. Сихівським районним судом Львова його визнано винним за ч. 1 ст. 119, ст. 138, ч.2 ст. 190, ч.3 ст. 190, ч. ст. 4 ст. 358 КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі. Обвинувачений з вироком не погодився та оскаржив його у суді апеляційної інстанції», - поінформували у прес-службі.

Як повідомляло агентство, суд першої інстанції 14 лютого 2014 року засудив Андрія Слюсарчука до 8 років ув’язнення за вбивство через необережність (під час операції пацієнта), шахрайство та незаконну лікувальну діяльність, що призвела до тяжких тілесних ушкоджень і смерті.

9 квітня 2015 року Апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів Слюсарчука про пом’якшення вироку.

24 березня 2016 року Вищий спеціалізований суд України скасував вирок і ухвалив рішення повернути на повторне розслідування в апеляційну інстанцію дану справу.

Слюсарчук відбував покарання у Полицькій виправній колонії на Рівненщині. У середині червня минулого року "Доктора Пі" етапували до попереднього місця ув’язнення у Львівський слідчий ізолятор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-