Поліцію Донеччини перевели на посилений режим через ескалацію в АТО

Поліцію Донеччини перевели на посилений режим через ескалацію в АТО

Укрінформ
Підрозділи Головного управління Національної поліції в Донецькій області переведено на посилений режим несення служби. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

“Підрозділи  ГУНП в Донецькій області переведено на посилений режим несення служби. Це пов’язано із загостренням ситуації на лінії розмежування”, - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що проводяться контрдиверсійні спецзаходи, на блокпостах посилено роботу з виявлення нелегальної зброї. 

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи поліції, документуючи всі руйнування та допомагаючи людям розбирати завали.

“Для того, щоб посилити контрдиверсійну роботу у знеструмлених населених пунктах, не допустити проникнення диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, а також попередити правопорушення із використанням зброї та вибухівки, правоохоронці здійснюватимуть посилені перевірки на блокпостах та автошляхах області”, - підкреслили у поліції.

Як повідомлялося, у суботу, 11 березня, бойовики знову обстріляли Авдіївку, в результаті чого було пошкоджено шість приватних будинків та дві багатоповерхівки, перебито лінію електропостачання, прифронтове місто знов залишилось без світла. 

Також у суботу ввечері  під обстріл потрапило село Миколаївка Волноваського району, яке теж залишилося без світла. А в неділю зранку – знову Мар’їнка, жертв та постраждалих немає. 

В поліції нагадали, що минулого тижня саме на блокпостах Донеччини вдалося припинити більше 100 фактів правопорушень, 9 з яких були пов’язані зі спробами вивезти або провезти до регіону гранти, запали, набої, порох, незареєстровану зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-