У Харківській ОДА бомбу не знайшли

У Харківській ОДА бомбу не знайшли

Укрінформ
Бомбу в Харківській ОДА, про наявність якої в поліцію повідомив анонім, не виявлено.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Вибухотехніки перевірили 9,5 тис. кв. м території будівлі біля площі Свободи, де розміщуються Харківська облрада і Харківська ОДА: вибухівку, про яку повідомив анонім, не виявлено", - відзначила Алексєєва.

За її словами, евакуювали 300 людей.

"Факт події внесений до Журналу єдиного обліку правопорушень. Вжито заходів щодо розшуку осіб, які надіслали в поліцію неправдиве повідомлення про замінування", -  додала Алексєєва.

Як повідомляв раніше Укрінформ, о 12:40 у Київський райвідділ поліції Харкова надійшло повідомлення про нібито замінування будівлі Будинку рад. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, рятувальники і "швидка". Тротуар перед будівлею перекрили, вулиця Сумська відкрита для руху.

Будівлю Будинку рад, що в центрі Харкова, за рік "мінували" більше десяти разів. У жодному з випадків вибухівку не виявлено. Не знайдені і зловмисники, яким за неправдивий виклик загрожує до 6 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-