Бурштинові війни: поліція прислала на Волинь підкріплення

Бурштинові війни: поліція прислала на Волинь підкріплення

Фото
Укрінформ
На Волинь для забезпечення порядку в місцях незаконного видобутку бурштину прибули правоохоронці з різних областей України.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Волинській області. 

"На Волинь прибули поліцейські із інших областей України, які забезпечуватимуть правопорядок у місцях незаконного видобудку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що поліцейські зустрілися із головами районних адміністрацій, де разом із лісівниками та прикордонниками провели координаційні наради. Після цього заступник начальника обласного ГУ НП Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які зараз забезпечують правопорядок у місцях ймовірно незаконного видобутку бурштину. Він перевірив готовність правоохоронців до несення служби у весняно-літній період, стан їх побутових умов у місцях дислокації. Додаткові сили правоохоронців одразу ж заступили на патрулювання.

«Поліція й надалі забезпечуватиме належний правопорядок у місцях незаконного видобутку бурштину. Нині в цілодобовому режимі охорону публічної безпеки забезпечує достатня кількість співробітників поліції та лісової охорони. У разі необхідності оперативно будуть задіяні військовослужбовці Національної гвардії», – зазначив Козак.

В поліції повідомили, що правоохоронцям, які несуть службу в лісі, доставили нові утеплені намети, пристрої для їх обігріву тощо.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-