Доба в АТО: бойовики накрили зенітним вогнем Троїцьке

Доба в АТО: бойовики накрили зенітним вогнем Троїцьке

Відео
Укрінформ
Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили обстріли позицій українських військових, використовуючи важке озброєння.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне, Мар’їнку, Павлопіль та Богданівку, а із гранатометів та стрілецької зброї – Лебединське, Старогнатівку, Тарамчук, Мар’їнку, Новогригорівку, Широкине, Чермалик, Водяне та Гнутове. Снайпер вів вогонь по Талаківці", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Кримське, Новоолександрівку та Попасну, а із гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку, Новоолександрівку та Станицю Луганську. 

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Невельське, Майорськ, Авдіївку, Дачу та Луганське, а із гранатометів та стрілецької зброї – Опитне, Кам’янку, Луганське, Піски, Невельське, Авдіївку, Зайцеве та Троїцьке. З стрілецької зброї терористи обстрілювали Майорськ. По Авдіївці та Зайцевому вогонь вели снайпери, а по Троїцькому – зенітні установки.

Загалом зафіксовано 80 ворожих обстрілів. П'ятьох українських військових поранено, одного травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-