Князев  доручив перевірити конфлікт патрульних Закарпаття з керівництвом

Князев доручив перевірити конфлікт патрульних Закарпаття з керівництвом

Укрінформ
Голова Національної поліції України Сергій Князєв призначив службове розслідування за фактом колективного звернення співробітників Управління патрульної поліції в Закарпатській області, в якому вони висловили недовіру свому керівництву.

Про це в четвер повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції України.

Обставини інциденту у патрульній поліції Закарпаття вивчить спеціально створена комісія.

«До Національної поліції України надійшло колективне звернення працівників Управління патрульної поліції в Закарпатській області. За інформацією, оприлюдненою у зверненні, Голова Національної поліції України Сергій Князєв призначив службове розслідування», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до Закарпатської області буде направлена відомча комісія, до складу якої увійдуть представники кількох структурних підрозділів Нацполіції України, зокрема – департаментів патрульної поліції і кадрового забезпечення. Комісія повинна встановити всі обставини інциденту.

Раніше колектив управління патрульної поліції в Закарпатській області звернувся із колективним зверненням, яке підписали 73 патрульні поліцейські, до голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Правоохоронці заявили про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина, а також його заступника Валерія Наймана.

«Ми висловлюємо недовіру керівництву та просимо Вас надіслати комісію для врегулювання ситуації, що склалася, для недопущення негативних наслідків», - зазначили патрульні у зверненні.

Після цього Москаль звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і голови Національної поліції України Сергія Князєва щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління патрульної поліції в Закарпатській області і заміщення його керівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-