Шахтарі Львівщини припиняють відвантажувати вугілля і обіцяють пікет

Шахтарі Львівщини припиняють відвантажувати вугілля і обіцяють пікет

Укрінформ
Шахтарі Червонограда Львівської області вирішили відзавтра припинити відвантаження вугілля споживачам і зранку почати пікетування Господарського суду області, де розглядатиметься справа щодо розблокування рахунку ДП "Львіввугілля".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Шахтарі Червонограда прийняли остаточне рішення з 9:00 09.03 припинити відвантажувати споживачам вугілля, пікетувати обласний суд у м. Львова, де розглядатиметься питання щодо рахунку ДП "Львіввугілля", - написав Волинець.

Голова профспілки також розкритикував голову Львівської ОДА Олега Синютку, який сьогодні зустрічався з гірниками, зауваживши, що шахтарі не почули від керівника області "ні слова конкретики про зарплати, про безпеку праці".

Як повідомлялося раніше, 2 березня на шахті № 10 «Степова» ДП «Львіввугілля» стався вибух, внаслідок якого загинули восьмеро шахтарів. Наймолодшому з них було 19 років, найстаршому – 42. 23 постраждалих шахтарів перебувають в опіковому відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Нині триває розслідування причин вибуху на шахті "Степова. Працює Державна комісія, комісія Держпраці, поліція та експертна комісія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-