Гройсман відкрив надсучасне реанімаційне відділення у Вінницькій лікарні

Гройсман відкрив надсучасне реанімаційне відділення у Вінницькій лікарні

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок під час робочої поїздки до Вінниці відкрив надсучасне реанімаційне відділення у міській клінічній лікарні №1.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком і надсучасним медичним обладнанням, яке не має аналогів в Україні. Коштувала реконструкція та нове устаткування для реанімації майже 45 млн грн. Кошти виділили з міського бюджету. Віднайти їх вдалося за рахунок зростання податкових надходжень у рамках фінансов для децентралізації", - зазначив Гройсман.

У ході реконструкциї площа реанімаційного відділення збільшилась у півтора рази. Замінено вікна, утеплено фасад, влаштовано нові системи опалення, водопостачання, каналізації, енергопостачаня та кисневого постачання. Реконструкція проведена в концепції "чисті приміщення", відділення укомплектоване обладнанням в концепції робочого місця сучасної німецької клініки.

У відділенні установлено сучасні апарати штучної  вентиляції легень експертного класу, яким немає аналогів в Україні. Вони можуть працювати в інтеллектуальному режимі, оцінюючи стан хворого та ступінь ураження легень і самостійно підбирати режим вентиляції.

Фото: Олександр Лапін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-