Після переговорів

Після переговорів "блокувальники" йдуть з Конотопа

Укрінформ
Ситуацію з блокуванням залізниці у місті Конотоп на Сумщині врегулювано. З депутатами та учасниками блокування залізниці досягнуто домовленостей.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

"Учасники блокади погодилися не перешкоджати руху поїздів та покинути місце блокування. ... Зокрема, залізничники домовилися надавати раз на місяць народному депутату – учаснику блокування залізниці інформацію щодо перевезених вантажів між Україною та Росією. Окрім цього, усі поїзди на прикордонній станції Хутір-Михайлівський проходять необхідні процедури прикордонного та митного контролю", - йдеться в повідомленні.  

Зазначається, що у переговорах брали участь залізничники, представники правоохоронних органів та народні депутати України.

"Завдяки злагодженій роботі вдалося оперативно врегулювати ситуацію та уникнути суттєвих збоїв у графіку руху поїздів. Блокування залізниці не вплинуло на рух пасажирських поїздів", - зауважили в Укрзалізниці.

Як повідомлялося, сьогодні народні депутати та учасники торгової блокади окупованих територій Донбасу спробували заблокувати рух вантажних поїздів на перегоні Вирівка – Конотоп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-