Ощадбанк повернув клієнту викрадені інкасатором 800 тисяч

Ощадбанк повернув клієнту викрадені інкасатором 800 тисяч

Укрінформ
В Мукачеві оголосили в розшук старшого групи інкасаторів Ощадбанку, якого підозрюють у привласненні 814 тисяч гривень. Ці кошти банк повністю відшкодував своєму клієнту.

Про це повідомляє mukachevo.net.

"Підтверджуємо, що ситуація з привласненням коштів колишнім співробітником Ощадбанку мала місце. Зазначаємо, що це безпрецедентний та поодинокий випадок у нашій практиці. Причина - виключно людський фактор, поведінка одного конкретного працівника з кількатисячної команди інкасаторів. ... Звертаємо увагу на те, що Ощадбанк виконав свої зобов’язання перед клієнтом, кошти якого було привласнено колишнім інкасатором. Кошти клієнту було відшкодовано банком у повному обсязі без затримок", - заявили у прес-службі фінустанови.

Разом з тим, в поліцій Закарпатської області днем раніше зазначили, що "інцидент зі зникненням великої суми готівки трапився ще наприкінці 2016 року, однак до правоохоронних органів керівництво мукачівського Ощадбанку звернулось тільки 6 січня".

У поліції Мукачева одразу відкрили кримінальне провадження за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України, яке пізніше на вимогу прокуратури передали слідчим ГУ Нацполіції Закарпаття. Під час розслідування було здійснено перекваліфікацію злочину на ст.191 ККУ – "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", - йдеться в коментарі ГУНП в Закарпатській області.

Як стало відомо, єдиним підозрюваним у справі є екс-інкасатор, колишній співробітник ДСО. Наразі його оголосили у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-