У Харкові люди в камуфляжі влаштували перестрілку. Поліція розслідує

У Харкові люди в камуфляжі влаштували перестрілку. Поліція розслідує "хуліганство"

Укрінформ
Розслідування стрілянини двох груп озброєних людей в камуфляжі на Салтовському житловому масиві в Харкові здійснюється за статтею "Хуліганство".

Коментар журналістам дав начальник слідчого Головного управління поліції в Харківській області Володимир Тимошко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інформація про те, що невідомі в камуфляжі влаштували стрілянину в громадському місці, надійшла напередодні в 21:34. Для з`ясування обставин на місце події виїхало 8 нарядів патрульної служби та слідчо-оперативна група Шевченківського району Харкова. На місці події затримано 9 чоловік. Зброю вилучено. При затриманні учасники конфлікту опору не чинили ", - зазначив Тимошко.

За його словами, в результаті події одна людина поранена.

"Потерпілого доставлено до лікарні. За попередніми даними, постріл було здійснено з мисливської зброї", - додав Тимошко.

За його словами, інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Хуліганство" - з санкцією від трьох до семи років позбавлення волі.

"Наразі триває огляд місця події поблизу дитячого садка. З`ясовуються усі обставини", - підкреслив Тимошко.

За словами директора департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренко, пораненого прооперовано: "Його оперували всю ніч і лише під ранок перевели до реанімації. Стан стабільно тяжкий - пострілом пошкоджено печінку та стегнову артерію".

Як повідомляв раніше Укрінформ, у вечірній стрілянині на Олексіївському житловому массиві в Харкові брали участь бійці батальйону "Донбас" та активісти організації "Східний корпус". Лідер "Східного корпусу" Олег Ширяєв пояснив, що конфлікт трапився через розбіжності щодо теми блокади на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-