У Боярці на двір підприємця кинули вибухівку

У Боярці на двір підприємця кинули вибухівку

Укрінформ
Неподалік Києва у місті Боярка приватний підприємець вранці у себе на подвір’ї виявив воронку від вибуху та пошкоджені уламками дві легкові автівки.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

"О 7.10 ранку, на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від 48-річного жителя міста Боярка про те, що вночі невідомі особи кинули на його подвір’я невідомий вибуховий пристрій", - йдеться в публікації.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, вибухотехніки. На місці події виявлено посічені металевими уламками кузова автівок та воронку від вибуху. Постраждалих немає.

Під час огляду місця злочину правоохоронці вилучили деформовані рештки металевих предметів. Вилучене направлено на експертизу для остаточного встановлення типу вибухового предмета.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування  за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться комплекс оперативних заходів, спрямованих на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-