Доба в АТО: 72 ворожі обстріли, один військовий отримав поранення

Доба в АТО: 72 ворожі обстріли, один військовий отримав поранення

Відео
Укрінформ
Російсько-окупаційні війська вперто порушують режим тиші, обстрілюючи позиції українських військових із важкого озброєння. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку з артилерії 122 міліметрів терористи обстріляли Піски. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів вели вогонь по Невельському, Верхньоторецькому, Авдіївці та Троїцькому, а із гранатометів та стрілецької зброї - по Невельському, Зайцевому, Піскам, Новолуганському, Верхньоторецькому, Новоселівці Другій та Луганському. По Невельському вогонь вів снайпер", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку з 122 міліметрової артилерії, танків, БМП та БТР окупанти обстрілювали Водяне. З мінометів різних калібрів противник обстрілював Павлопіль, Красногорівку, Широкине, а із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Богданівку, Павлопіль, Широкине. Також по Широкиному вели вогонь БМП та снайпер.

На Луганському напрямку бойовики використовували 82 міліметрові міномети та гранатомети, обстрілюючи позиції сил АТО в районі Кримського, Валуйського, Новоолександрівки та Станиці Луганської.

Загалом зафіксовано 72 ворожі обстріли. Одного українського військового поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-