На Харківщині п’яний водій збив школяра і залишив його помирати

На Харківщині п’яний водій збив школяра і залишив його помирати

Укрінформ
Затримали 21-річного водія, який збив 15-річного школяра у Нововодолазькому районі Харківської області і залишив його помирати на дорозі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"У ході оперативно-розшукових заходів працівники групи швидкого реагування встановили місцезнаходження автомобіля ВАЗ- 2105 і водія: це 21-річний житель села Слобожанське Нововодолазького району. У підозрюваного виявлено зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння та взято кров на аналіз", - відзначила Алексєєва.

За її словами, затриманому повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 286(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть постраждалого) -  з санкцією до 8 років в'язниці.

"Затриманого взято під варту. Автомобіль ВАЗ-2105 вилучено та поставлено на штрафний майданчик. Проводяться подальші слідчі дії", - додала Алексєєва.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 12 лютого до чергової частини Нововодолазького відділення поліції звернулася фельдшер швидкої медичної допомоги, яка виявила тіло підлітка на дорозі поблизу села Станичне. При огляді місця події встановлено, що на вказаній ділянці внаслідок ДТП збитий пішохід - учень 8 класу місцевої школи. Після наїзду на пішохода водій не зупинився і не надав йому допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-