Біля Коломиї побудують завод на 8000 робочих місць – Порошенко

Біля Коломиї побудують завод на 8000 робочих місць – Порошенко

Укрінформ
Неподалік Коломиї буде збудовано завод з виробництва атомобільних запчастин, який забезпечить роботою 8 тисяч осіб.

Про це Президент України Петро Порошенко сказав на відкритті нової поліклініки в Коломиї, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Голова обласної адміністрації мені доповідає: недалеко від Коломиї ми будемо будувати новий завод з виробництва автомобільних запчастин. Тут буде створено за три черги вісім тисяч нових робочих місць", - зазначив Глава держави. 

Він підкреслив, що податки, сплачені підприємством, спрямовуватимуться в бюджет міста Коломиї. Створення нових робочих місць, за його словами, відбуватиметься за рахунок залучення інвестицій.

"Коли я зустрічався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, то похвалився їй, що дуже швидко в Німеччині уже не буде вироблятися жодного автомобіля, в якому б не було українських комплектуючих", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Порошенко перебуває з робочою поїздкою на Прикарпатті. Після відкриття поліклініки в Коломийській ЦРЛ він планує відвідати Галич, а потім в Івано-Франківську передати автомобілі рятувальникам обласного ДСНС і провести нараду з головами облдержадміністрацій західного регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-