ДТП на Херсонщині: загинув прикордонник, ще двоє травмовані

ДТП на Херсонщині: загинув прикордонник, ще двоє травмовані

Укрінформ
На Херсонщині у четвер вранці в результаті ДТП загинув прикордонник, ще двоє прикордонників травмовані, один з них перебуває у критичному стані.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів помічник начальника Херсонського прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов.

"У четвер вранці на автодорозі у Каланчацькому районі, за 4 кілометри від смт Каланчак, легковий автомобіль, на якому їхали на службу троє прикордонників, на слизькій дорозі з'їхав у кювет і перекинувся. В результаті один із прикордонників загинув на місці ДТП. Другий отримав важкі травми і госпіталізований до Каланчацької райлікарні у дуже важкому стані, критичному, лікарі до сих пір не можуть привести його до свідомості. Третій теж отримав травмами, але зараз (станом на 11.35 - ред.) перебуває на місці ДТП", - розповів Шевцов.

За його словами, усі троє прикордонників - контрактники, їхали з Каланчака, де мешкають, на службу у село Преображенка у відділ прикордонної служби "Преображенка".

Як зазначив Шевцов, прикордонники їхали на власному легковику, усі троє були тверезими. Попередня причина аварії - слизька дорога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-