Працівники компанії Ахметова вимагають конфіскувати його майно і підняти зарплати

Працівники компанії Ахметова вимагають конфіскувати його майно і підняти зарплати

Укрінформ
В Івано-Франківській області, на дорозі Львів-Івано-Франківськ, працівники Бурштинської ТЕС разом з громадськими активістами вийшли на годинну акцію протесту. Головні вимоги – підвищення зарплати на 30% і конфіскація майна Ахметова.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомив голова профкому Бурштинської ТЕС Руслан Карвацький.

«Ми не перекриваємо дорогу. Автомобілі будуть рухатися, але повільно. Акція протесту триватиме годину. Наші вимоги: підвищити працівникам зарплату на 30%, посадити Ахметова і конфіскувати в нього майно», - повідомив Карвацький.

За його словами, на акцію протесту, що розпочалася о 14 годині, вийшли до тисячі людей. Окрім працівників Бурштинської ТЕС,  її підтримають працівники всіх станції, які входять у структуру «ДТЕК Західенерго»,  громадські об’єднання «Євромайдан», «Автомайдан», ветеранські організації бійців АТО та Афганістану.

«Сьогодні у наших працівників зарплата сягає 5-6 тис. грн на місяць, тоді як ціни вже зросли втричі. Якщо нашу продукцію продають на ринку за європейськими цінами, то чому в нас не європейські зарплати? У нас є всі підозри, що вони фінансують сепаратистів», - зазначив співрозмовник.

У вересні на Бурштинській ТЕС відбулася попереджувальна акція протесту.

ПАТ «ДТЕК Західенерго» є одним із найбільших українських виробників електроенергії та тепла. Електроенергія, вироблена компанією, постачається українським споживачам та на експорт до країн Європи. До складу «ДТЕК Західенерго» входять Бурштинська ТЕС, Ладижинська ТЕС і Добротвірська ТЕС, а також сервісні підприємства Галременерго, Львівенергоспецремонт, Львівенергоавтотранс, Західенергопостач.

Компанія ДТЕК входить до основних активів Ріната Ахметова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-