Доба в АТО: троє наших військових загинули, семеро поранені

Доба в АТО: троє наших військових загинули, семеро поранені

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з усього наявного в них озброєння по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 115 обстрілів. Троє наших військових загинули, семеро поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, окупанти вели вогонь по Галіцинівці. З 152- та 122-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів – по Авдіївці, Луганському, Троїцькому та Зайцевому. По Пісках, Кам’янці, Авдіївці та Луганському – неодноразово вогонь вели танки. Зі стрілецької зброї – по Зайцевому.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152- та 122міліметрової артилерії обстріляно Талаківку. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Водяне, Красногорівку, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкине, Мар’їнку, Чермалик. З гранатометів – Гнутове. По Павлополю вогонь вів снайпер. По Водяному та Лебединському – БМП, по Чермалику ПТРК, а по Широкиному – БМП та танк.

На Луганському напрямку окупанти зі 152- та 122-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів вели вогонь по Троїцькому, Попасній, Новоолександрівці та Новозванівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Кримському та Катеринівці. Гранатомети і снайпер – по Станиці Луганській та Валуйському. Зенітні установки вели вогонь по Троїцькому.

Загалом, за минулу добу, зафіксовано 115 обстрілів. На жаль, троє наших військових загинули, семеро поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-