З Авдіївки вже евакуювали 230 людей - рятувальники

З Авдіївки вже евакуювали 230 людей - рятувальники

Укрінформ
З Авдіївки станом на 11 годину 3 лютого евакуйовано 230 осіб (з них 112 дітей).

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 11 год. 3 лютого з м. Авдіївка евакуйовано 30 осіб, з них 17 дітей, до м. Світлогірськ. Загалом з міста евакуйовано 230 осіб ( з них 112 дітей)», - йдеться у повідомленні.

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось понад 8 тис. 700 осіб, забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Також прибуло 4 вантажних автомобіля гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування загальною кількістю 32 тонн.

Температура повітря навколишнього середовища становить 7 градусів морозу.

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, о 21 год. 5 хв. 2 лютого був обстріляний район загальноосвітньої школи №2 та стадіон «Хімік» м. Авдіївка, де розгорнуто пункт життєзабезпечення ГУ ДСНС у Донецькій області. Під обстріл потрапив автомобіль ГУ ДСНС у Донецькій області, внаслідок чого начальник державного пожежно-рятувального загону № 15 м. Авдіївка підполковник служби цивільного захисту Тритейкін Дмитро отримав осколкове поранення в живіт. Він був доставлений до Авдіївської міської лікарні, прооперований та перевезений до реанімаційного відділення військового шпиталю у м. Покровськ.

Водій аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Донецькій області Горбань Сергій загинув.

Обстріли в районі Авдіївки не припиняються  вже п'ятий день. 31 січня в місті оголошено надзвичайний стан у зв'язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрозу гуманітарної катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-