На Закарпатті у селевий потік потрапив легковик з пасажирами

На Закарпатті у селевий потік потрапив легковик з пасажирами

Фото
Укрінформ
Підвищення температури та інтенсивні дощі спровокували танення снігу і сходження лавин у високогірних районах Закарпаття. Над ранок п’ятниці (3.02) в с.Білин (Рахівський район) зійшов селевий потік, який перекрив трасу державного значення Мукачево – Рогатин.

Про це повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

"Для розчищення дороги задіяна техніка Ясінянського держлісгоспу, автодорожники та бригада місцевих селян. Незважаючи на попередження про неможливість руху, водій одного з легковиків, що стояли на трасі, спробував прорватися через затор і застряг. Силами важкої техніки автомобіль відбуксирували в безпечне місце, водія з пасажирами відігріли й напоїли гарячим чаєм. Станом на 8.30 селевий потік у Білині розчищений, рух автомобілів по трасі Мукачево – Рогатин відновлено", - написав губернатор.

За його інформацією, минулої ночі на Рахівщині біля сіл Ділове та Розтоки зійшли три снігові лавини, які частково перекрили автодорогу. На 8.00 п’ятниці снігові затори розчищені, автомобільний рух відновлено.

Москаль також поінформував, що у ніч проти п’ятниці в річці Тиса почався льодохід. В окремих місцях льодові крижини сягали заввишки 3-4 метри. У межах Рахова відбулося незначне підвищення рівня води в Тисі. Загрози паводку наразі немає, рятувальники та водники слідкують за ситуацією, запевнив губернатор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-