Суд продовжив розгляд справи про усунення мера Сєвєродонецька

Суд продовжив розгляд справи про усунення мера Сєвєродонецька

Укрінформ
Донецький апеляційний суд скасував ухвалу Північнодонецького міського суду стосовно призупинення справи щодо поновлення Валентина Казакова на посаді Північнодонецького міського голови і повернув справу до суду для продовження її судового розгляду.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат Казакова Ігор Слєсарєв.

"Апеляційний суд так і не зрозумів, чим керувався суд у Сєвєродонецьку. Візьмемо найпростіше. Коли північнодонецький суддя приймав своє рішення, йому не треба було чекати рішення іншого суду у кримінальній справі, в якій фігурує Казаков. Згідно із законом суд перевіряє законність рішення на момент його прийняття, без урахування подій, які можуть трапитись в майбутньому", - пояснив судову колізію Слєсарєв.

Як вже повідомлялося, більшість в Сєвєродонецькій міській раді на чолі з "Опозиційним блоком" тричі відправляла у відставку законно обраного міського голову. Останній раз це сталося 16 грудня минулого року.

Двічі Казаков без особливих проблем вигравав у своїх опонентів суди, але 3 січня цього року суддя вирішив відкласти розгляд справи до ухвалення рішення по суті кримінальної справи, в якій фігурує напіввідставний мер.

Валентин Казаков і його адвокат не погодилися із затягуванням процесу і звернулися до Донецького апеляційного суду. Суд з їхніми аргументами погодився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-