На Вінниччині мікроавтобус збив на переході восьмирічного хлопчика

На Вінниччині мікроавтобус збив на переході восьмирічного хлопчика

Фото
Укрінформ
У місті Гайсин у понеділок на пішохідному переході мікроавтобус збив 8-річного хлопчика. Дитина потрапила до лікарні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Минулої доби у Гайсині по вулиці Заводській сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 8-річний пішохід. Водій автомобіля Ford Transit здійснив наїзд на хлопчика, коли той перетинав дорогу по пішохідному переходу», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, аварія сталася близько 17.00 по вулиці Заводській неподалік від зупинки громадського транспорту. За попередніми даними слідства, 59-річний водій автомобіля Ford Transit, не дотримуючись безпечної швидкості, здійснив наїзд на 8-річного школяра, який, вийшовши з маршрутки, перетинав дорогу пішохідним переходом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Гайсинської центральної лікарні. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим призначено ряд експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-