Доба в АТО: 5 наших військових загинули, 9 – поранені

Доба в АТО: 5 наших військових загинули, 9 – поранені

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з усього наявного в них озброєння по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 56 обстрілів. 5 наших військових загинуло, 9 – поранено

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку, використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град, окупанти випустили 20 снарядів у напрямку наших позицій в районі Талаківки. Застосовувавши реактивну систему Град “П”, 122-міліметрову артилерію, міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю, загарбники вели вогонь по Водяному. 122-міліметрова артилерія обстрілювала і Лебединське. Також з мінометів різних калібрів – Красногорівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР та БМП противника.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти двічі намагалися штурмувати наші позиції, та, понісши втрати, змушені були відступати. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів різних калібрів по Верхньоторецькому, Авдіївці, Опитному, Луганському, Зайцевому та Кам’янці. Танки вели вогонь по Новгородському та Пісках.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів та гранатометів обстрілювали Новоолександрівку, Троїцьке, Попасну, Новозванівку.

За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів. На жаль, 5 наших військових загинуло, 9 – поранено і 4 травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-