За фактом обстрілу будинку екс-глави закарпатської міліції відкрили справу

За фактом обстрілу будинку екс-глави закарпатської міліції відкрили справу

Фото, відео
Укрінформ
Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху у будинку колишнього керівника закарпатської міліції генерала Василя Варцаби.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області. 

"За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років", - зазначив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області - начальник слідчого управління підполковник Михайло Химинець.

Як розповіли у відомстві, о пів на десяту вечора п'ятниці, 27 січня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення про вибух і займання будинку на вул.Кошицькій, який належить 62-річному екс-очільнику закарпатської міліції, а нині пенсіонеру ОВС Василю Варцабі. На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво поліції області та міста. Правоохоронці з'ясували, що у будинку внаслідок пострілу з гранатомета зайнявся дах і мансардне перекриття будинку.

Господар із дружиною у цей час були вдома, та обійшлося без жертв. Пожежу загасили рятувальники.

На місці події поліція виявила тубус від ручного протитанкового гранатомета.

Правоохоронці вживають заходів для встановлення осіб зловмисників. На території області введено оперативний план «Сирена».

Як повідомлялося, генерал-майор Василь Варцаба очолював закарпатську міліцію за часів президентства Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-