Доба в АТО: Україна втратила ще двох бійців

Доба в АТО: Україна втратила ще двох бійців

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів ведуть саме з мінометів різних калібрів та важкої артилерії. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку зі 152 міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї вони обстрілювали Широкине, а зі 122 міліметрової – Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю. А по Новотроїцькому вогонь вів снайпер", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська піддали обстрілам із РСЗВ БМ-21 “Град” Новозванівку, випустивши у бік позицій українських військових 20 снарядів. Тут же бойовики застосували і 122 міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку та Попасну обстріляли зі 120 та 82 міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку противник також використовував міномети різних калібрів, обстрілюючи позиції сил АТО в районі Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї – Новгородське, Кам’янку та Авдіївку.

Загалом за минулу добу зафіксовано 63 ворожі обстріли. Двоє українських  військовослужбовців

загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-