У Харкові позашляховик насмерть збив 8-річну дитину, яка йшла до школи

У Харкові позашляховик насмерть збив 8-річну дитину, яка йшла до школи

Укрінформ
У Харкові біля школи у районі ХТЗ 8-річна дівчинка потрапила під машину, дитина померла дорогою до лікарні.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Ніконенко.

"За уточненими даними, ДТП сталося близько 07:45 на бульварі Івана Каркача в районі будинку №25. Дівчинка 2008 року народження вийшла з маршрутного автобуса, що зупинився, і обійшла його ззаду, маючи намір перейти дорогу до школи №40, хоча в цьому місці немає переходу. У цей момент по зустрічній смузі рухався джип Mitsubishi Pajero, під колеса якого потрапила дівчинка. Постраждала померла в машині швидкої допомоги", - відзначив Ніконенко.

За його словами, 40-річний водій джипа не втік від поліції і дає свідчення.

"Встановлено, що джип рухався по вузькій проїжджій частині з дозволеною швидкістю. Поки незрозуміло, куди саме прямувала дівчинка: на іншій стороні дороги немає тротуару, і узбіччя в снігу. Водночас трохи далі є безпечний перехід", -  додав Ніконенко.

За його словами, водієві джипа загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі за ч.2 ст.286 КК України.

Як стало відомо, з початку року в Харкові зафіксовано 11 ДТП, в яких загинули четверо дітей і 12 травмовані. У минулому році на цей період у ДТП загинула 1 дитина і 13 отримали травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-